Vacature

(Junior) Projectleider Software ICT

De Haan IT Nederland B.V. BV ontwikkelt al sinds de jaren 70 kassasystemen. Wij zijn gespecialiseerd in geïntegreerde kassasystemen, variërend van op maat gemaakte software en geavanceerde afrekensystemen tot een eenvoudige kassa. Geavanceerde afrekensystemen zijn bijvoorbeeld kentekenherkenning in de carwash-branche en de inname van polsbandjes in de welness-branche. We automatiseren vanuit één softwarepakket alle bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan fast check-in/check-out, online accounts met opwaardeerfunctie en gecompliceerde staffelprijzen.

Wij zijn op zoek naar een (junior) Projectleider Software die verantwoordelijk is voor de optimalisatie en integratie van bedrijfsprocessen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en tijdens het gehele project ben je verantwoordelijk voor de communicatie. Ook intern draag je zorg voor de continuïteit van het project en heb je contact met de programmeurs en hardware-leveranciers. Goed organiseren en planmatig werken is voor jou niet onbekend.

Werken bij De Haan IT Nederland B.V. B.V.

Wij bieden een interessante uitdaging in een groeiende en dynamische organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige, collegiale werksfeer. Het salaris zal in overeenstemming zijn met je functie, leeftijd en ervaring.

Spreekt bovenstaande je aan en wil jij meewerken aan de groei van De Haan IT Nederland B.V. BV? Stuur dan je cv en motivatie naar administratie@DeHaanIT.com