Politika zasebnosti

PRIVACYVERKLARING De Haan IT

Kdo smo in kaj počnemo?

Wij zijn De Haan IT Nederland B.V.; al ruim 40 jaar dé vooraanstaande partner voor afrekensystemen en meer.

Onze klanten staan op de eerste plaats. We hechten dan ook veel waarde aan de privacy van klanten. We hanteren een beleid dat aansluit op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), zodat persoonsgegevens op veilige wijze gebruikt en beschermd worden.

Vnos podatkov

Als bezoekers gegevens achterlaten op onze website, verzamelen we de gegevens getoond in het contactformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst, indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je evt. profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Piškotki


Vstavljena vsebina z drugih spletnih mest

Berichten op onze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren.

Komu posredujemo vaše podatke

Wij verstrekken persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat noodzakelijk is voor de dienstverlening van De Haan IT, zoals bijvoorbeeld toeleveranciers van De Haan IT. Daarnaast heeft De Haan IT enkele ICT-diensten uitbesteed aan derden.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Wanneer je gegevens achterlaat dan worden die gegevens en de metadata daarvan voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Kakšne pravice imate v zvezi s svojimi podatki

Als je gegevens op onze website hebt achtergelaten, kan je vragen om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Kam pošiljamo vaše podatke

Mogelijk worden gegevens van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.