Zorg

Totaaloplossingen op maat

In zorgcentra draait het om het bieden van de beste zorg. Wij bieden oplossingen voor het automatiseren van diverse processen, om het patiënten, bezoekers en personeel zo gemakkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan het bestellen en (cashless) afrekenen in restaurant, kiosk of shop, maar ook koppelingen met boekhoudpakketten en realtime inzicht in resultaten en managementinformatie. Alles te beheren vanuit één systeem, voor één of meerdere vestigingen.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe onze oplossingen aansluiten bij jouw wensen? Neem gerust contact op met onze specialisten. We bespreken graag de eindeloze mogelijkheden.

Vul het contactformulier in via de button of

bel: +31 (0)36 – 536 41 69 24/7 support

Meerdere locaties

Beheer diverse processen vanuit één centraal systeem. Ook wanneer je organisatie uit meerdere locaties bestaat.

Touchscreen kassa

Gebruiksvriendelijk en snel bestellen en afrekenen. Modulair op te bouwen met functionaliteit en randapparatuur als scanners, geldlades en printers.

Cashless betalen

Snel en eenvoudig betalen, vaak contactloos, cashless of op rekening, is ideaal in zorgcentra met veel bewoners en bezoekers.

Saldo's en tegoedpassen

Bied bewoners of bezoekers een tegoedpas om snel en eenvoudig te kunnen afrekenen in het zorgcentrum. Saldo’s kunnen online worden opgewaardeerd in een persoonlijk account.

Factureren en debiteurenbeheer

Laat je bewoners of bezoekers op rekening betalen en stuur vanuit het kassasysteem direct een factuur per e-mail.

Rapportages

Uitgebreide, realtime rapportagemogelijkheden voor managementinformatie en inzicht in processen.

One stop shopping


Bij ons kan je terecht voor zowel de software als de hardware voor jouw zorgcentrum. Wij leveren alles compleet op, zodat je gelijk aan de slag kan!

Business Intelligence

Met onze Business Intelligence tool krijg je uitgebreide managementinformatie tot je beschikking waarmee je jouw data kan gebruiken voor groei en ontwikkeling van je winkel(s). Zo kan je beter sturen op efficiëntie, resultaat en klantloyaliteit. Kortom maak gebruik van de Business Intelligence tool.

Lees meer hierover.

Klant aan het woord

Topaz

“In veel van de vestigingen van Topaz bevindt zich een kiosk en restaurant(s) waar bewoners samen met hun familieleden kunnen zitten om samen wat te eten of te drinken. Afrekenen kan contant of via een pasje dat online opgewaardeerd kan worden. En voor de vaste bewoners zelfs (automatisch) op rekening. Zo maakt Topaz het voor haar bewoners gemakkelijk om af te rekenen. Ook de voorraden kunnen automatisch worden bijgehouden en zo nodig bijbesteld”

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe onze oplossingen aansluiten bij jouw wensen? Neem gerust contact op met onze specialisten. We bespreken graag de eindeloze mogelijkheden.

Vul het contactformulier in via de button of bel: +31 (0)36 – 536 41 69] [24/7 support]

Bestellen en afrekenen bij restaurant en kiosk of shop

Volledig webbased systeem, zowel online als offline te gebruiken

Gebruiksvriendelijke touchscreen kassa

Gecertificeerde pinapparatuur (NFC) en cashless betalen

Online verkoop en opwaarderen van betaalpassen, ook op de mobiel

Koppeling met o.a. Afas, Exact, Accountview, SAP etc.

Cashless betalingen in al haar facetten

Verkoop via internet of kiosk

Business Intelligence (BI-tool)

Nederlands-, Duits-, Engels- en Franstalig

Toegang, horeca en winkelverkoop