Zwembad

Totaaloplossingen op maat

De zwembadbranche is constant in beweging. Wij denken graag mee en bieden de optimale oplossingen voor jouw zwembad. Van laagdrempelig kassasysteem tot all-in-one totaalsysteem. Denk aan online reserveren, afrekenen, leerlingvolgsysteem, toegangscontrole en kluisjesbeheer. Ook het koppelen van de PlanPlan zwemscore module voor jouw bezoekers en leden is mogelijk. Wij zijn actief in ca. 50 zwembaden, van kleine tot grootschalige zwembaden. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe onze oplossingen aansluiten bij jouw wensen? Neem gerust contact op met onze specialisten. We bespreken graag de eindeloze mogelijkheden.

Vul het contactformulier in via de button of

bel: +31 (0)36 – 536 41 69 24/7 support

Touchscreen kassa

De gebruiksvriendelijke touchscreen kassa’s voor entree, bar en shop. Modulair op te bouwen met functionaliteit en randapparatuur als handhelds, scanners, geldlades en printers. Denk ook aan klantendisplay met ruimte voor sponsorinformatie.

Online reserveren

Laat bezoekers tijdsloten reserveren en kaarten of abonnementen kopen. Dit kan ter plaatse of online op geïntegreerde wijze in jouw website.

Betaalmogelijkheden

Laat klanten betalen met cash, betaalpassen en creditcards. Contactloos is mogelijk, zelfs voor cashhandelingen.

Toegang

Toegangscontrole d.m.v. tourniquets of scanners via RFID, barcode of magneetstrip.

Parkeren

De slagboom van de parkeerplaats kan eenvoudig geopend worden met een barcodekaart of abonnementspas, maar eventueel ook met kentekenherkenning.

Polsbandjes

Controleer toegang, reken af en beheer de kluisjes met behulp van polsbandjes.

Leerlingvolgsysteem

Maak gebruik van het leerlingvolgsysteem en de zwemscore module van onze partner Plan Plan en beheer alle gegevens rondom abonnementen, betaling, planning en zwemscores in een geïntegreerde oplossing.

Abonnementen

Bied enkele toegangskaarten aan of werk met arrangementen, abonnementen en banenkaarten, zowel online via de website of ter plaatse aan de kassa.

Debiteurenbeheer

Laat je leden of abonnementhouders op rekening betalen en stuur vanuit het kassasysteem direct een factuur per e-mail.

Rapportages

Uitgebreide, realtime rapportagemogelijkheden voor managementinformatie en marketingdoeleinden. Scherper sturen op resultaten en verhogen van klantloyaliteit.

Integratie Zwemscore module 


Sinds 2019 zijn wij trotse partner van Plan Plan Internet.
Zij bieden al jaren het meest uitgebreide zwemles-administratiesysteem voor zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen.

Samen leveren we een waardevolle integratie tussen onze boeking-,toegang- en afrekensystemen en het leerlingvolgsysteem met zwemscoremodule van Plan Plan Internet.

Meer weten? Bel: +31 (0)36 – 536 41 69 of laat ons contact met jou opnemen.

One stop shopping


Bij ons kan je terecht voor zowel de software als de hardware voor jouw zwembad. Wij leveren alles compleet op, zodat je gelijk aan de slag kan!

Business Intelligence

Met onze Business Intelligence tool krijg je uitgebreide managementinformatie tot je beschikking waarmee je jouw data kan gebruiken voor groei en ontwikkeling van je club of vereniging. Zo kan je beter sturen op efficiëntie, resultaat en klantloyaliteit. Kortom maak gebruik van de Business Intelligence tool.

Lees meer hierover.

Klanten aan het woord

NB: Momenteel wordt hard aan onze website gebouwd. Wil je meer weten over onze huidige klanten? Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer!

Rolpeal

“De Haan IT biedt voor ons een totaaloplossing, van de entree tot de horeca en koppeling met de zwemscoremodule van PlanPlan. Alles vanuit één systeem!”

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe onze oplossingen aansluiten bij jouw wensen? Neem gerust contact op met onze specialisten. We bespreken graag de eindeloze mogelijkheden.

Vul het contactformulier in via de button of bel: +31 (0)36 – 536 41 69] [24/7 support]

Bestellen en afrekenen bij entree, bar en shop

Volledig webbased systeem, zowel online als offline te gebruiken

Gebruiksvriendelijke touchscreen kassa

Abonnementen verlengen en automatisch incasseren

Toegangscontrole d.m.v. scanner of tourniquet

Leerlingvolgsysteem gekoppeld met Plan Plan

Uitgebreide rapportages met prognose

Verkoop via internet of kiosk

Klantenkaarten met saldo op de pas

Arrangementenverkoop incl. vouchers

Cashless betalen in al haar facetten

Lockersystemen met polsbandjes

Koppeling met o.a. Afas, Exact, SAP etc.