Sport

Totaaloplossingen op maat

Elke sportvereniging, van golfbaan tot tennisclub, brengt plezier en gezelligheid samen met topprestaties. Wij helpen hier graag in mee met onze oplossingen. Denk aan besteloplossingen, cashless betalen bij de receptie, bar en shop. Maar ook saldo’s en ledenpassen, debiteurenbeheer en managementrapportages. Alles met de meest gebruiksvriendelijke software en apparatuur.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe onze oplossingen aansluiten bij jouw wensen? Neem gerust contact op met onze specialisten. We bespreken graag de eindeloze mogelijkheden.

Vul het contactformulier in via de button of

bel: +31 (0)36 – 536 41 69 24/7 support

Touchscreen kassa

De gebruiksvriendelijke touchscreen kassa’s voor bar, receptie en shop. Modulair op te bouwen met functionaliteit en randapparatuur als handhelds, scanners, geldlades en printers. Denk ook aan klantendisplay met ruimte voor sponsorinformatie

Online reserveren

Behaal optimaal rendement door leden te laten reserveren, of het nu gaat om green fee of een tennisbaan. Dit kan ter plaatse of op geïntegreerde wijze in jouw verenigingswebsite.

Betaalmogelijkheden

Laat klanten betalen met cash, betaalpassen en creditcards. Contactloos is mogelijk, zelfs voor cashhandelingen.

Handheld apparatuur

Compact, mobiel en snel. Direct aan de tafel bestellingen opnemen en doorgeven aan de keuken, draadloos met touchscreen en scanmogelijkheid

Saldo's en ledenpassen

Bied leden een abonnement en/of betaalpas met saldo op kaart. Saldo’s kunnen online worden opgewaardeerd in een persoonlijk account.

Factureren en debiteurenbeheer

Laat je leden op rekening betalen en stuur vanuit het kassasysteem direct een factuur per e-mail.

Rapportages

Uitgebreide, realtime rapportagemogelijkheden voor managementinformatie en marketingdoeleinden. Scherper sturen op resultaten en verhogen van klantloyaliteit.

One stop shopping


Bij ons kan je terecht voor zowel de software als de hardware voor jouw club of vereniging. Wij leveren alles compleet op, zodat je gelijk aan de slag kan!

Business Intelligence

Met onze Business Intelligence tool krijg je uitgebreide managementinformatie tot je beschikking waarmee je jouw data kan gebruiken voor groei en ontwikkeling van je club of vereniging. Zo kan je beter sturen op efficiëntie, resultaat en klantloyaliteit. Kortom maak gebruik van de Business Intelligence tool.

Lees meer hierover.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe onze oplossingen aansluiten bij jouw wensen? Neem gerust contact op met onze specialisten. We bespreken graag de eindeloze mogelijkheden.

Vul het contactformulier in via de button of bel: +31 (0)36 – 536 41 69] [24/7 support]

Volledig webbased systeem, zowel online als offline te gebruiken

Gebruiksvriendelijke touchscreen kassa

Gecertificeerde pinapparatuur (NFC) en een koppeling met diverse kortingspassen

Uitgebreid Loyalty-systeem dat ingezet kan worden voor o.a. mailingen

Tafelplattegronden snel en eenvoudig in te delen en aan te passen

Koppeling met o.a. Afas, Exact, Accountview, SAP etc.

Business Intelligence (BI-tool).

Nederlands-, Duits-, Engels- en Franstalig

Voorraadbeheer

Online cadeaubonverkoop

Cashless betalingen in al haar facetten