Bestellen

Welke service bied je jouw klanten?

Persoonlijke service, zelfservice vanaf de tafel of bestelzuil? Het kan allemaal. Ontdek hier de diverse mogelijkheden.

Handhelds

Compact, mobiel en snel. Direct aan de tafel bestellingen opnemen en doorgeven aan de keuken, draadloos met touchscreen en scanmogelijkheid.

Onze handhelds zet je in als complete kassa. Snel, gemakkelijk en betrouwbaar alle bestellingen opnemen, gangen veranderen, tafels splitsen en afrekenen. Door de visuele lay-out is het tafeloverzicht in één oogopslag te zien. Werk effectiever en win tijd. Die kan je dan weer aan je gasten besteden!

Zelfservice

Wist je dat circa 75% van de klanten verwachten dat er zelfservice kiosken aanwezig zijn in de horeca, in musea, bij zwembaden of retail? Een zelfservicekassa zorgt er namelijk voor dat je wachtrijen flink kunt inkorten en meer klanten tegelijk kunt helpen. Zo geef je jouw klanten meer keuzevrijheid. Tevens zijn werknemers die normaliter de kassa’s bedienen efficiënter inzetbaar.

Kies er ook voor om efficiënter en klantvriendelijker te werken met zelfservicemogelijkheden. Dat kan van eenvoudige kassa-unit tot design kiosk uitgevoerd in jouw huisstijl. Ontdek de voordelen.

  • Efficiëntere inzet van personeel
  • Beter opvangen van piekmomenten
  • Hogere klanttevredenheid door snelheid en gemak
  • Meer tijd voor bestellingen, dus meer potentiële omzet
  • Dynamische aanbiedingen promoten en andersoortige up-selling
  • Gepersonaliseerde bestelomgeving

Bestellen aan tafel

Zorg voor meer omzet en efficiëntie. Gasten scannen de QR-code aan tafel en kunnen direct, online bestellen en betalen. Je ontvangt de bestelling direct en de gast kan de bestelling ophalen als deze gereed is. Of je kan de klant bedienen uiteraard. Past dit bij jouw organisatie? Dan levert het je zeker voordelen op.

  • Bespaar tijd en geld met het effectiever inzetten van personeel
  • Voorkom wachtrijen, gasten kunnen blijven zitten
  • Geschikt voor alle smartphones– scan simpelweg de QR-code en jouw gast kan meteen bestellen

Online bestellen

Laat jouw gasten online tijdsloten reserveren en kaarten of abonnementen bestellen of kopen. Dit naadloos geïntegreerd in jouw website. Hiermee verbind je jouw offline en online processen en zorg je voor een goede omnichannel customer journey voor jouw klanten.

Meer over ons ticketsysteem en online ticketing. 

Keukenschermen

Bestellingen direct zichtbaar op een keukenscherm, zodat de keuken direct aan de slag kan.

Met het Kitchen Order System (KOS) zijn de keukenschermen een verlengstuk van je kassasysteem. Bestellingen vanaf de kassa of een handheld worden direct en overzichtelijk getoond op de schermen. Optimaliseer en vereenvoudig de communicatie tussen bediening en keuken en verbeter de efficiëntie en het productieproces.

Wij leveren schermen in allerlei formaten, met of zonder touchbediening. Zowel voor de bar als de keuken. En in plaats van een uitgifte printer hebben wij een uitgiftescherm waar je de uitgevraagde bestelling kunt afvinken. De weergave kan naar wens op maat worden aangepast zodat overbodige zaken juist niet zichtbaar zijn en schermen overzichtelijk blijven.

Voor elk proces de optimale oplossing

Maak het jouw klant en jezelf zo eenvoudig mogelijk en kies voor de kracht & efficiëntie van één systeem en één aanspreekpunt.

Jij zorgt voor de beste klantbeleving. Wij versterken je met optimale software en hardware oplossingen voor jouw bedrijfsprocessen. Zo helpen we jouw organisatie groeien.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe we jou kunnen versterken? Neem gerust contact op met onze specialisten. We denken graag met je mee.