Referenties

Jij als klant staat bij ons centraal. We luisteren, denken mee en geven vanuit onze ruime ervaring het beste advies. Zo kunnen we samen de optimale oplossing uitrollen voor jouw organisatie.

Wij zijn trots op wat we samen met onze klanten bereikt hebben. We laten onze klanten dan ook graag zelf vertellen hoe ze de samenwerking met De Haan IT ervaren. Hieronder vind je een greep uit onze referenties.

Met ruim 2.000 klanten hebben we referenties vanuit uiteenlopende branches. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Uitgelichte referentie

“Voor ons is het fantastisch dat wij onze beide branches, golf en carwash, die allebei heel verschillend zijn, kunnen combineren in één software-pakket. Allebei de branches vereisen eigen specialisaties waar ze bij De Haan IT zeker kennis en ervaring mee hebben.”

Uitgelichte referentie

“Door de jarenlange ervaring en expertise kent De Haan IT het ‘klappen van de zweep’ binnen onze branche en specifiek ook binnen Attractiepark Toverland. Hierdoor leveren ze maatwerk en denken mee in onze processen.”