Betalen

Alles van cash tot contactloos

Cash, cashless, of helemaal contactloos betalen? Voor elke organisatie de optimale oplossing. Met uitgebreide hardware mogelijkheden, van pinautomaat tot cashmachine. Ontdek hier de mogelijkheden.

Pinautomaten

Pinautomaten (ofwel Betaalterminals) bieden wij in diverse vormen en maten. Mobiel of vast, of zelfs geïntegreerd in een zelfservice kiosk.

Kies voor duurzame en kwalitatief hoogstaande apparatuur. Ontworpen voor veiligheid, comfort en meer interactie met klanten.

 • Snelle en veilige transacties
 • Gebruiksgemak voor klant en medewerker
 • Gekoppeld aan het kassasysteem

Intelligente cashsystemen

Wist je dat gemiddeld 35% van het aantal betalingen contant is? Hoe ga jij slim en veilig met contant geld om?

De oplossing is een gesloten betaalsysteem gekoppeld aan de kassa van De Haan IT. Wij koppelen met Cikam en Lincstation. Contant geld wordt ingevoerd en het systeem geeft automatisch het juiste wisselgeld terug. Jij als ondernemer hebt realtime inzicht in de cashflow middels een online portal. Deze oplossing vervangt nagenoeg alle handmatige activiteiten en verwerking van contant geld bij afrekenen en voorkomt telfouten en fraude. Daarnaast verhoog je de veiligheid van jou en jouw medewerkers. Vooral met de optionele services van Brink’s geldtransport, waarbij Brink’s inzicht heeft in de cashflow en automatisch geldwissels inplant en bovendien de aanwezige cash verzekert en beveiligt.

Voordelen

 • Gesloten kassa leidt tot meer veiligheid; lager risico op overval en fraude
 • Nagenoeg geen handmatige activiteiten en verwerking van contant geld
 • Realtime inzicht in transacties en statistieken met software portal
 • Apparaat kan (deels) in huisstijl van jouw organisatie worden geïnstalleerd

Brink’s Waardetransport
Optioneel kan de combinatie De Haan IT en Lincstation gekoppeld worden aan Brink’s. Dit biedt een geheel nieuwe dimensie aan cashgeld transacties!

 • Brink’s heeft inzicht in de cashflow en plant automatisch cash stortingen
 • Dagelijks bijschrijven van de afgestorte waarde op de rekening
 • Brink’s is aansprakelijk voor de waarden in de Lincstation
 • Verplaatsen van cashgeld of cassettes op jouw locatie is niet meer nodig
 • Beveiligd én verzekerd transport door Brink’s
 • Door gebruik van inktcassettes is de waarde beveiligd voor diefstal
 • Back-office kluis is niet meer nodig

Graag geven we je advies over de optimale oplossing van gesloten cashsystemen.

Online bestellen en betalen

Bied je online tickets of producten aan? Dan kunnen jouw klanten ook online vanaf jouw eigen website bestellen en betalen. Onze online ticketwebshop werkt met verschillende Payment Service Providers (PSP’s). Afhankelijk van de gekozen PSP (Mollie, Ingenico, Buckaroo en binnenkort ook Adyen) kan jouw klant kiezen voor betalen met iDeal, diverse Creditcards, PayPal, Sofort Banking, Misterticket etc.

Hiermee verbind je jouw offline en online processen en zorg je voor een goede omnichannel customer journey voor jouw klanten.

Meer over ons ticketsysteem en online ticketing.

Voor elk proces de optimale oplossing

Maak het jouw klant en jezelf zo eenvoudig mogelijk en kies voor de kracht & efficiëntie van één systeem en één aanspreekpunt.

Jij zorgt voor de beste klantbeleving. Wij versterken je met optimale software en hardware oplossingen voor jouw bedrijfsprocessen. Zo helpen we jouw organisatie groeien.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe we jou kunnen versterken? Neem gerust contact op met onze specialisten. We denken graag met je mee.