Leisure

Totaaloplossingen op maat

In Leisure draait alles om een leuk dagje uit. Ondersteunde processen moeten daaraan bijdragen. Van online tickets en kentekenherkenning bij de parking, naar zelfservice kiosken en toegangscontrole met tourniquets, tot aan shop-en horeca automatisering. Alles voor jouw dierentuin, themapark of pretpark.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe onze oplossingen aansluiten bij jouw wensen? Neem gerust contact op met onze specialisten. We bespreken graag de eindeloze mogelijkheden.

Vul het contactformulier in via de button of

bel: +31 (0)36 – 536 41 69 24/7 support

Online ticketing

Eenvoudig online tijdsloten kiezen en tickets of arrangementen kopen. Geïntegreerd in jouw website.

Toegang

Toegangscontrole met tourniquets of scanners via RFID, barcode of magneetstrip.

Reserveringssysteem

Uitgebreide mogelijkheden voor reserveren van o.a.  locaties, ruimtes, artikelen en groepsarrangementen.

Kassasysteem

De gebruiksvriendelijke touchscreen kassa’s voor entree, shops en horeca. Modulair op te bouwen met functionaliteit en randapparatuur als handhelds, scanners, geldlades en printers.

Zelfservice

Werk efficiënt en klantvriendelijk door bezoekers zelf hun artikelen te laten kiezen en betalen. In te zetten als eenvoudige kassa-unit of design kiosk.

Abonnementspas

Bied Jaar- en maandpassen aan, zowel online via de website of ter plaatse aan de kassa.

Parkeren

De slagboom van de parkeerplaats kan eenvoudig geopend worden met een barcodekaart of abonnementspas, maar ook met behulp van kentekenherkenning.

Korting

Hanteer korting in bedrag of percentage. Tevens op debiteurniveau in te stellen.

Rapportages

Uitgebreide, realtime rapportagemogelijkheden voor managementinformatie en marketingdoeleinden. Scherper sturen op resultaten en verhogen van klantloyaliteit.

One stop shopping

Bij ons kan je terecht voor zowel de software als de hardware voor jouw organisatie. Scanners, touchscreen kassa’s en bijvoorbeeld polsbandjes om snel in te loggen voor je werknemers zijn mogelijk. Wij leveren alles compleet op, zodat je gelijk aan de slag kan!

Business Intelligence

Met onze Business Intelligence tool krijg je uitgebreide managementinformatie tot je beschikking waarmee je jouw data kan gebruiken voor groei en ontwikkeling van je organisatie. Bijvoorbeeld, door bezoekers- en omzetdata te combineren met weers­verwachtingen, kan je een realistische voorspelling maken hoeveel bezoekers je verwacht op welke dag, welke attracties het meest bezocht worden en wat de optimale personeelsbezetting is. Zo kan je beter sturen op efficiëntie, resultaat en klantloyaliteit. Kortom maak gebruik van de Business Intelligence tool.

Lees meer hierover.

Klant aan het woord

Toverland

“Door de jarenlange ervaring en expertise kent De Haan IT het ‘klappen van de zweep’ binnen onze branche en specifiek ook binnen Attractiepark Toverland. Hierdoor leveren ze maatwerk en denken mee in onze processen.”

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe onze oplossingen aansluiten bij jouw wensen? Neem gerust contact op met onze specialisten. We bespreken graag de eindeloze mogelijkheden.

Vul het contactformulier in via de button of bel: +31 (0)36 – 536 41 69] [24/7 support]

Bestellen en afrekenen bij toegang, horeca en shop

Abonnementen verlengen en automatisch incasseren

Toegangscontrole d.m.v. scanner of tourniquet

Uitgebreide rapportages met prognose

Verkoop via internet of kiosk

Klantenkaarten met saldo op de pas

Arrangementenverkoop

Reserveringssoftware met time-slots

Voorraadbeheer

Online cadeaubonverkoop

Cashless betalingen in al haar facetten

Koppeling met o.a. Afas, Exact, Accountview, SAP etc.