Toegangscontrole

Verkort de wachttijden en bied zorgeloze toegang


Behoud controle over wie, waar en wanneer aanwezig is in jouw organisatie. Wij ondersteunen je met oplossingen voor toegangspassen, RFID, polsbandjes, kentekenherkenning, tourniquets, etc.. Alles geregeld binnen één centraal systeem. Kies de optimale vorm van toegangscontrole voor jouw organisatie.

Van verkoop naar toegang

Laat de klantreis van jouw gast optimaal beginnen bij de verkoop van tickets en de entree op jouw locatie. Jouw gasten kopen hun ticket of abonnement aan de kassa, bij de zelfservicekiosk of online via de website. Alle verkochte tickets zijn voorzien van een barcode of QR-code. De barcodes zijn uniek gegenereerd door onze software en opgeslagen in de database. Abonnementen of museumkaarten, online tickets en dag-tickets worden snel en eenvoudig gescand op geldigheid, zodat jouw gasten zich direct welkom voelen.

  • Voorkom lange wachtrijen
  • Verhoog de veiligheid van jouw gasten én medewerkers
  • Zorg voor een prettige start van de customer journey

Hoe werkt het?

Met behulp van de barcode of QR-code op het ticket kan toegang verleend worden, maar kunnen ook producten of diensten aan het ticket gekoppeld worden. Bijvoorbeeld voor een kop koffie of het parkeren. Alle gegevens worden opgeslagen in het centrale systeem en transacties worden verwerkt op de kassa. De financiële transactie vindt plaats (contant, op rekening, PIN, tegoedbon of voucher) en de volgende gast kan geholpen worden. Onze (mobiele) scanners worden voorzien van software voor het scannen van tickets, museumkaarten, Intersolve kaarten (giftcards) en shopartikelen.

Parkeren

De slagboom van de parkeerplaats kan eenvoudig geopend worden met een barcodekaart of abonnementspas, maar eventueel ook met kentekenherkenning of eenvoudig, direct betalen

RFID Polsbandjes

Controleer toegang, reken af en beheer kluisjes met behulp van polsbandjes. Deze kunnen worden uitgegeven bij bijvoorbeeld de receptie en weer worden ingeleverd bij de receptie of inname-unit in de tourniquet. Het eventueel resterende saldo kan ook eenvoudig weer worden verrekend met de gast.

Voor elk proces de optimale oplossing

Maak het jouw klant en jezelf zo eenvoudig mogelijk en kies voor de kracht & efficiëntie van één systeem en één aanspreekpunt.

Jij zorgt voor de beste klantbeleving. Wij versterken je met optimale software en hardware oplossingen voor jouw bedrijfsprocessen. Zo helpen we jouw organisatie groeien.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe we jou kunnen versterken? Neem gerust contact op met onze specialisten. We denken graag met je mee.