Branches

Branche gerichte maatwerkoplossingen

Carwash

Schoon werk, dat is waar het bij uw wasstraat allemaal om draait. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de auto’s. Een goed georganiseerde werkomgeving is tevens zo belangrijk.

Horeca

Een professionele keuken vereist alleen de beste ingrediënten. Met Elli Horeca heeft u de perfecte oplossing gevonden, snel en eenvoudig bestelling opnemen aan tafel.

Musea

De museumbranche is continu in beweging en snel reageren op vernieuwing is van groot belang. Voor elk soort museum, groot of klein, heeft Elli Musea de perfecte oplossing.

Retail

Heeft u meerder winkels en wilt u deze kunnen beheren vanuit 1 systeem. Kortom alles in één systeem? Van afrekensoftware tot voorraadbeheer en van personeelsplanning tot artikelbeheer.

Zorg

In uw zorgcentra draait alles om het bieden van de beste zorg. Met Elli Zorg bieden wij u een tool om uw horeca en kiosk met geschenken en literatuur te beheren vanuit één systeem.

Zwembaden

De zwembadbranche is continu in beweging en snel reageren op vernieuwing is van groot belang. Voor zwembaden, groot of klein, heeft Elli Zwembaden de perfecte oplossing.

Golf

Uw golfbaan is uw trots en uw gasten stellen hoge eisen op de kwaliteit van uw golfbaan. Met Elli Golf nemen wij al een grote zorg uit handen, namelijk het centraliseren van uw verkoop in uw shop.

Zorg

Rust, dat is in uw wellnessresort van uiterst belang. Elli Wellness biedt u alle rust op het gebied van software en automatisering, online reserveren, afrekenen, toegangscontrole en kluisjesbeheer.

Leisure

De wereld waarin we leven wordt steeds drukker, er is minder vrije tijd en wanneer mensen een dagje uit zijn, willen ze deze ook optimaal beleven. Voor u iedere dag een uitdaging.

Zit uw branche er niet tussen?

Geen zorgen, onze software is te gebruiken in bijna iedere branche. Heeft u daarnaast nog specifieke wensen voor uw branche? Dan kunnen wij dit natuurlijk voor uw ontwikkelen.
Bovenstaand zijn de diverse branches waarin we ons op dit moment gespecialiseerd hebben.

Neem ook eens een kijkje bij oplossingen? Hier vindt u veel van de functionaliteiten van onze software net even anders uitgelegd. Heeft  u vragen of wilt u graag met ons kennismaken? Vul dan het contactformulier in.