CRM & Loyalty

Beheer én behoud je klanten

Maak gebruik van abonnementen, saldopassen en beheer jouw debiteuren. Ons systeem helpt je jouw klantenbestand te beheren en vergoten en klantloyaliteit te verhogen.  

  • Verrijk je klantenbestand
  • Beheer je debiteuren en stuur eenvoudig facturen
  • Bied je vaste klanten speciale acties en aanbiedingen
  • Gebruik ledenpassen met saldo mogelijkheid
  • Verhoog klantloyaliteit door intelligente BI tooling

CRM

Met onze software registreer, zoek en beheer je eenvoudig klantgegevens. Via een enkele handeling kan je een klant (debiteur) zoeken op  code, omschrijving, of NAW-gegevens. Vervolgens kunt u de gegevens bekijken, wijzigen, nieuwe debiteuren aanmaken, debiteuren aan elkaar koppelen of een factuurontwerp maken.

Abonnementen, giftcards en saldo’s

Naast losse toegangskaarten hebben de meeste organisaties voorkeur voor het verkopen van abonnementen. En dat is logisch, want zo bindt je klanten en verzamel je waardevolle data. Ons systeem biedt uitgebreide mogelijkheden voor het personaliseren van abonnementen en het drukken van pasjes, met foto en een vrij te definiëren lay-out.

Beloon je vaste klanten met korting en speciale aanbiedingen. Bied leden een abonnement en/of betaalpas met saldo op kaart. Saldo’s kunnen op jouw locatie of online worden opgewaardeerd in een persoonlijk account. Daarnaast kan je jouw eigen giftcard uitgeven, zowel fysiek als online, met een van tevoren ingesteld saldo tegoed, dat ons systeem volledig voor je bijhoudt. De bezoeker kan hiermee bijvoorbeeld aankopen doen in jouw shop of toegangskaarten online kopen.

Hiermee vergroot je de loyaliteit van jouw klanten en haal je meer rendement uit jouw business.

Debiteurenbeheer en facturatie

Laat je leden of abonnementhouders op rekening betalen en stuur vanuit ons systeem direct een factuur per e-mail. De factuurregels die op de kassa zijn aangemaakt, vind je in detail in de BackOffice van ons systeem. Indien gewenst kan je wijzigingen aanbrengen, zoals het achteraf toepassen van kortingen of toeslagen, voordat de uiteindelijke factuur wordt geprint en verstuurd. Door de koppeling met de kassa bespaar je tijd en verlaag je de kans op fouten.

Voor elk proces de optimale oplossing

Maak het jouw klant en jezelf zo eenvoudig mogelijk en kies voor de kracht & efficiëntie van één systeem en één aanspreekpunt.

Jij zorgt voor de beste klantbeleving. Wij versterken je met optimale software en hardware oplossingen voor jouw bedrijfsprocessen. Zo helpen we jouw organisatie groeien.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe we jou kunnen versterken? Neem gerust contact op met onze specialisten. We denken graag met je mee.