Kassasysteem

Krachtig, betrouwbaar en schaalbaar

Het kassasysteem met ruim 40 jaar ervaring, ontworpen voor en met gebruikers. Eenvoudig in gebruik, zowel online en offline. Ons kassasysteem stelt je in staat te focussen op waar het echt om draait: jouw klanten en jouw business. Zo zijn wij de stille kracht achter de groei van jouw organisatie.

Je kunt bij ons terecht voor zowel een basis kassaconfiguratie als een totaaloplossing voor afrekenen, toegangscontrole, het plaatsen van reserveringen en nog veel meer. Onze specialisten bieden soft- en hardware oplossingen voor alle branches. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met onze adviseurs. De mogelijkheden van onze kassasystemen zijn eindeloos.

Kies voor kwaliteit

De Haan IT staat voor kwaliteit en continuiteit en dat nemen wij zeer serieus. Daarom dragen wij het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem.

Waarom kiezen voor De Haan IT kassasystemen?

Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis van de markt. Wij hebben in Nederland ooit de basis gelegd voor de nieuwe generatie kassasystemen en zijn nog altijd de voorloper in de markt. De klant staat altijd voorop en we denken daarom graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw organisatie. We weten immers: ondernemen is complex. Daarom maken de specialisten van De Haan IT het graag simpel. We gaan graag in gesprek over jouw business en wensen.

Complete kassasystemen

Onze kassasystemen bieden je de mogelijkheid om alles te regelen vanaf één punt: zo kun je o.a. eenvoudig afrekenen, reserveringen plaatsen, de voorraad beheren en contactloos betalen aanbieden. Alles met één systeem!

Oplossing voor iedere branche

Dankzij onze jarenlange ervaring met diverse branches weten we precies hoe we moeten inspelen op de laatste ontwikkelingen en hebben we veel best practices. We gaan graag in gesprek over de juiste oplossing voor jouw organisatie.

Blijf concurrenten een stapje voor

Onze kassasystemen zijn ontworpen om het ondernemen zo makkelijk mogelijk te maken. Met onze software analyseer je data, optimaliseer je voorraad en genereer je meer omzet om jouw onderneming te laten groeien.

24/7 bereikbaar voor support

Heb je hulp nodig of gaat er iets mis? Onze specialisten staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar. Hierbij helpen we je snel, zonder wachttijd en rekenen we geen extra kosten.

Complete kassasystemen en kassasoftware

Voorzie jouw klanten zo snel mogelijk van de beste service met de kassasystemen van De Haan IT. Onze POS (Point-of-Sale) systemen beschikken over kassasoftware op maat waarmee je snel en efficiënt kunt inspelen op de behoeften van jouw klanten.

Direct aan de slag

Elke gebruiker kan binnen enkele minuten aan de slag met de gebruiksvriendelijke software en hardware. Wil je contactloos betalen aanbieden, een gast toegang verlenen of een reservering plaatsen? Wil je de mogelijkheid tot het uitdraaien van uitgebreide managementrapportages of de voorraad beheren op efficiënte wijze? Met ons complete kassasysteem is het allemaal mogelijk.

Volledig afrekensysteem

Uitgebreide beheer mogelijkheden

Gebruiksvriendelijke hardware met vaste & mobiele devices

Koppel met div. boekhoudsystemen

Contactloos betalen

Tafelreserveringen

Gebruik van saldo’s

Mobiel bestellen via QR-code

Uitgebreid debiteurenbeheer

Uitgebreide BI- en marketingtool

Ontdek welke oplossingen wij bieden voor jouw organisatie

Hardware oplossingen

Voor elk proces de optimale hardware. Geselecteerd op gebruiksgemak en duurzaamheid.

Kassa’s
 • 15”touchscreen van hoogwaardige kwaliteit.
 • Haarscherpe beeldkwaliteit
 • Modulair opgezet, uitbreiding mogelijk
Kassa uitbreidingen
 • Klantendisplay voor service én marketinguitingen
 • Bonprinters, geldlades, vaste en hand-scanners, etc.
Pinautomaten en betaalterminals
 • Veilige transactieverwerking
 • Contactloos betalen
 • Zowel vaste als mobiele devices, met diverse accesoires
Handhelds
 • Bestellingen opnemen met 5” touchscreen
 • Compact, licht en intuïtief in gebruik
 • Mogelijk met ingebouwde scanner
Zelfservice
 • Verkort wachttijden en stimuleer upsell
 • Efficienter personeelsinzet
 • Van eenvoudige zelfservicekassa tot uitgebreide design-kiosk
Cashsystemen
 • Veilige, hygiënische en efficiënte cashverwerking
 • Evt. geïntegreerde oplossing met waardetransport
 • Inbouw in bestaande balie en huisstijl

Kassasystemen voor alle branches

De specialisten van De Haan IT weten dat er in iedere branche andere ontwikkelingen zijn waarop ingespeeld moet worden. Contactloos betalen, zelfservice en kentekenherkenning zijn hier enkele voorbeelden van. Ons team heeft jarenlange ervaringen in diverse branches. We leveren standaardoplossingen op maat en adviseren van a tot z. Klik hieronder op een branche en ontdek meer over de oplossingen die we bieden.

Het all-in één totaalsysteem voor reserveringen, klantsaldi, toegangscontrole, RFID-polsbandjes en kluisjesbeheer.

Lees verder…

Van kassasysteem tot all-in één totaalsysteem met online reserveren, zwemscores, afrekenen, toegangscontrole, RFID-polsbandjes en kluisjesbeheer.

Lees verder…

Van online tickets en toegangscontrole met tourniquets, tot aan shop-en horeca automatisering. Alles voor jouw dierentuin, themapark of pretpark.

Lees verder…

Gebruiksvriendelijke oplossingen voor bestellen, betalen, toegang en meer. Scan museumkaarten, bied abonnementen aan en verhoog bezoekersloyaliteit.

Lees verder…

Verhoog je rendement met een betrouwbaar, schaalbaar kassasysteem. Met o.a. artikel- en voorraadsysteem, weegschaalkoppeling en overige randapparatuur.

Lees verder…

Bied persoonlijke service met mobiele & vaste devices en gebruik keukenschermen, tafelplattegronden, arrangementen en meer.

Lees verder…

Van golfbaan tot tennisclub: oplossingen op maat voor cashless betalen, saldo- en ledenpassen, debiteurenbeheer, managementrapportages en meer.

Lees verder…

Uitgebreide oplossingen op maat: van afrekenen tot abonnementen en loyalty passen. Van kentekenherkenning tot waterproof kassa-trolleys.

Lees verder…

Oplossingen voor patiënten, bezoekers en personeel: denk aan bestellen en (cashless) afrekenen in restaurant, kiosk of shop en meer.

Lees verder…

Zit jouw branche er niet tussen?
Geen nood.

Onze kassasoftware is geschikt voor vrijwel iedere branche. Bovendien ontwikkelen onze specialisten graag software op maat, volledig op basis van jouw specifieke wensen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.