Oplossingen

Ook voor jouw branche

Een overzicht van onze oplossingen

Klanten zo snel en zo efficiënt mogelijk voorzien van de beste service? Het is mogelijk met de systemen van De Haan IT. Wij leveren softwareoplossingen op maat waarmee je snel en efficiënt kunt inspelen op de behoeften van jouw klanten. Onze software en hardware is eenvoudig in gebruik, waardoor iedereen binnen enkele minuten aan de slag kan. Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden, ook voor jouw branche.

Bied jouw gasten persoonlijke service, bestellen via QR-code of via zelfservice bestelzuil. Het kan allemaal.

Lees verder…

Cash, cashless, of helemaal contactloos betalen? Voor elke organisatie de optimale oplossing. Met uitgebreide hardware mogelijkheden.

Lees verder…

Laat je bezoekers eenvoudig tickets en tijdssloten kiezen én verhoog up-sell van producten. Vanuit het kassasysteem of online vanaf je website.

Lees verder…

Kies de optimale vorm van toegangscontrole voor jouw organisatie. Denk aan toegangspassen, RFID, bandjes, kentekenherkenning, tourniquets, en meer.

Lees verder…

Maak gebruik van o.a. abonnementen & saldopassen. Ons systeem helpt je jouw klantenbestand te verrijken en klantloyaliteit te verhogen.

Lees verder…

We helpen je met Intelligente totaaloplossingen vanuit één centraal systeem. Op maat voor elke organisatie en elke branche

Oplossingen voor kassasystemen en kassa software

Onze kassasoftware- en hardware is schaalbaar in te zetten en geschikt voor elke organisatie. Van pretpark of Retail keten tot kleinschalig eetcafé. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een basis kassaconfiguratie, maar ook voor een totaaloplossing voor e-commerce, bestellen, afrekenen, toegangscontrole, zelfservice kiosken en nog veel meer. Meer weten? We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Voor elk proces de optimale oplossing

Maak het jouw klant en jezelf zo eenvoudig mogelijk en kies voor de kracht & efficiëntie van één systeem en één aanspreekpunt.

Jij zorgt voor de beste klantbeleving. Wij versterken je met optimale software en hardware oplossingen voor jouw bedrijfsprocessen. Zo helpen we jouw organisatie groeien.