Software oplossingen

Eenvoud was nog nooit zo makkelijk

Branchegerichte maatwerkoplossingen

 

Door in oplossingen te denken hebben we ons in de afgelopen jaren ontwikkeld met diverse branchegerichte oplossingen. Hieronder staan een aantal van deze specifieke oplossingen toegelicht.

De kracht van De Haan IT Nederland B.V. is dat zij niet alleen actief is in een 9-tal branches, maar deze ook volop en door-en-door kent. Dat is herkenbaar, zodra je inhoudelijk naar de software kijkt.

De Haan IT Nederland B.V. koppelt een goede en brede basis aan de mogelijkheid van maatwerk. Modules kunnen gemakkelijk geconfigureerd worden, want als je er nu niets mee doet, dan heeft u hier niets aan. Bij verdere ontwikkeling kunnen deze echter makkelijk worden geactiveerd. Veel relaties realiseren zich pas echt de omvang van de mogelijkheden van De Haan IT Nederland B.V. Software als bij een uitbreiding van activiteiten blijkt dat de benodigde functionaliteiten al jaren in haar bezit zijn. Slapend op de server, om daarna spetterend te ontwaken. Niets geen nieuwe installatie of heel veel nieuwe kosten. Periodiek krijgen klanten van De Haan IT Nederland B.V. een update aangeleverd volgens een goed doordacht plan: vanuit de basis, per branche, per klant en soms ook per cliënt. Maar altijd blijft uw specifieke configuratie „draaien“. En zo moet het natuurlijk ook. Software is geen last, maar een lust!

 

De Haan IT Nederland B.V. Software laat zich makkelijk koppelen met ERP-systemen en/of Financiële pakketten. Daar heeft De Haan IT Nederland B.V. veel ervaring in. Ook hier zijn we zeer klantgericht: wij passen ons aan aan de wensen van de klant op dit gebied.

En data is mooi, maar veel belangrijker is om hier ook informatie van te maken. En nog belangrijker: management-informatie. Makkelijk toegankelijk, makkelijk leesbaar. Bijvoorbeeld: hoeveel klanten heeft u (realtime!) nu binnen, hoeveel auto’s staan er op het parkeerterrein, wat is nu de omzet per restaurant. Maar nog leuker wordt het als we de omzet gaan koppelen aan andere variabelen en prognoses gaan maken. Hoeveel omzet wordt er morgen (bijv. een donderdag), verwacht, waarbij de weersverwachtingen ook worden meegenomen. Afgezet tegen de omzetten van vorige week, vorige maand, vorig jaar etc. En wat betekent dat voor uw inkoop of voor uw personeelsbeleid? Meer of minder oproepkrachten activeren?

De Haan IT Nederland B.V. software is zo ongelofelijk veelzijdig. Ook voor u hebben we de juiste oplossing.

Touchscreen

Snel en eenvoudig te bedienen via een touchscreen

Geldlade en bonnenprinter

Een kassa is niet compleet zonder geldlade
en bonnenprinter.

Koppelen en uitbreiden

Meerdere kassa’s en vestigingen kunnen eenvoudig aan één systeem gekoppeld worden. Ook zijn er diverse uitbreidingen, zoals keukenschermen en klantdisplays.

Magneetkaart lezer

Betaalpassen, maar ook klantenkaarten of cadeaucheques kunt u snel uitlezen.

Toegangscontrole

Voor de museum-, leisure, wellness- en zwembadenbranche bieden wij diverse mogelijkheden van toegangscontrole aan. Denk hierbij aan tourniquets, sluisdeuren en zelfs slagbomen die aangestuurd kunnen worden door middel van kentekenherkenning. Zo kunt u het aantal mensen in uw bedrijf beheersen en heeft u gelijk geautomatiseerd controle op de toegangsbewijzen.

One stop shopping

Bij De Haan IT Nederland B.V. kunt u terecht voor zowel de software als de hardware voor uw wasstraat. Scanners, touchscreen kassa’s en bijvoorbeeld polsbandjes om snel in te loggen voor uw werknemers zijn mogelijk. Wij leveren alles compleet op, zodat u gelijk aan de slag kan!

Wereldwijd gemak

Vanaf elke locatie kunt u toegang krijgen tot uw gegevens, veilig en vertrouwd in dezelfde omgeving als u op kantoor gewend bent. Zo heeft u altijd direct inzicht in de actuele verkoopcijfers, inkomsten, reserveringen en alle rapportages.