Onze missie

Ons doel: data bundelen, handelingen automatiseren & eenvoudig maken.

Met de door onszelf ontwikkelde WinCash en web-based Elli software maken wij het mogelijk om iedere klant een passende afrekenoplossing te bieden. Zo willen wij voorop lopen in betalings-, reserverings- en ticketingsoftware in branches waaronder Musea, Leisure, Horeca, Wellness, Zwembaden, Golf, Carwash, Zorg en Retail. De software die De Haan ontwikkelt, heeft uitgebreide mogelijkheden tot koppeling aan ERP-software pakketten als Exact, Navision, SAP etc.

Vernieuwend

Door haar grote branche-kennis kan De Haan IT Nederland B.V. voortdurend vernieuwend zijn in de branches waarin ze actief is. Daarmee willen wij de competitve-edge van onze klanten nog verder versterken.

Klantgericht               

Meer en meer zijn naast solide financiële transacties het verzorgen van on-line management informatie en marketing & sales activiteiten op basis van de uitgebreide database van belang. De Haan IT Nederland B.V. combineert op verzoek een uitgebreide standaard software voor de betreffende branche met een maatwerk. Die ook beheersbaar blijft bij volgende updates.

Goede kwaliteit

Bij De Haan IT Nederland B.V. gaan we voor stabiele en robuuste software. Onze klanten moeten hier 24 uur per dag, vaak 7 dagen in de week op kunnen vertrouwen.

Prima service

Bij de Haan IT Nederland B.V. IT Nederland B.V. staan de afdelingen Helpdesk, Helpdesk & Support en de Technische Installatie, Configuratie & Implementatie klaar om klanten te ondersteunen bij problemen. Ook in het weekend, ook ter plekke. Wij begrijpen dat de business bij de klant van groot belang is en dat zij vaak te maken hebben met grote aantallen consumenten.

Menu