Strategische samenwerking

Best of both worlds!

Plan Plan Internet BV en De Haan IT hebben een overeenkomst bereikt waarbij De Haan per 1 november 2019 de kassa-activiteiten van Plan Plan Internet BV overneemt en De Haan IT zorgt voor een goede koppeling tussen haar kassasoftware en de softwaremodules van Plan Plan Internet BV.

Branchgerichte maatwerkoplossingen

Door in oplossingen te denken hebben we ons in de afgelopen jaren ontwikkeld met diverse branchegerichte oplossingen. Hieronder staan een aantal van deze specifieke oplossingen toegelicht.

Plan Plan Internet BV, gevestigd te Assen, is bekend van en marktleider op het gebied van software voor zwemlesadministratie, waarvan meer dan 300 zwembaden, -scholen en -verenigingen gebruik maken. Verder levert Plan Plan Internet reserveringssystemen en software voor het middelbaar onderwijs. Een aantal jaren geleden is ook een eigen kassasysteem ontwikkeld, maar dit past niet bij de kernactiviteiten van Plan Plan Internet.

De Haan is actief in software op het gebied van kassa’s, entree, ticketing, online verkoop en abonnementen en richt zich op de Horeca, Leisure, Musea, Zwembaden, Carwash en Zorg. Tot haar klantenkring behoren kleinere, seizoensgebonden buitenbaden maar ook grote zwemparadijzen met wellness, sauna etc. met dagelijks duizenden bezoekers.

De samenwerking past in de focus op de kernactiviteiten en met de gezamenlijke koppeling bieden partijen een complete oplossing voor zwembaden met zwemlessen.

Nadere informatie over beide bedrijven:
Plan Plan Internet BV bestaat 26 jaar, gevestigd in Assen en is vooral actief in Nederland, België en de Nederlandse Antillen.

De Haan IT bestaat 40 jaar, gevestigd in Almere en is actief met zusterbedrijven in Duitsland, Zwitserland, België en Nederland. De moedermaatschappij is gevestigd in Zwitserland.

Software

Hardware

Contactloos betalen

Reserveringen

E-Ticketing

Toegangscontrole

Consulting

En nog veel meer!

Menu