Strategische samenwerking

Best of both worlds!

Branchegerichte maatwerkoplossingen

 

Door in oplossingen te denken hebben we ons in de afgelopen jaren ontwikkeld met diverse branchegerichte oplossingen. Hieronder staan een aantal van deze specifieke oplossingen toegelicht.

Plan Plan Internet BV, gevestigd te Assen, is bekend van en marktleider op het gebied van software voor zwemlesadministratie, waarvan meer dan 300 zwembaden, -scholen en -verenigingen gebruik maken. Verder levert Plan Plan Internet reserveringssystemen en software voor het middelbaar onderwijs. Een aantal jaren geleden is ook een eigen kassasysteem ontwikkeld, maar dit past niet bij de kernactiviteiten van Plan Plan Internet.

De Haan is actief in software op het gebied van kassa’s, entree, ticketing, online verkoop en abonnementen en richt zich op de Horeca, Leisure, Musea, Zwembaden, Carwash en Zorg. Tot haar klantenkring behoren kleinere, seizoensgebonden buitenbaden maar ook grote zwemparadijzen met wellness, sauna etc. met dagelijks duizenden bezoekers.

De samenwerking past in de focus op de kernactiviteiten en met de gezamenlijke koppeling bieden partijen een complete oplossing voor zwembaden met zwemlessen.

Nadere informatie over beide bedrijven:
Plan Plan Internet BV bestaat 26 jaar, gevestigd in Assen en is vooral actief in Nederland, België en de Nederlandse Antillen.

De Haan IT bestaat 40 jaar, gevestigd in Almere en is actief met zusterbedrijven in Duitsland, Zwitserland, België en Nederland. De moedermaatschappij is gevestigd in Zwitserland.

Touchscreen

Snel en eenvoudig te bedienen via een touchscreen

Geldlade en bonnenprinter

Een kassa is niet compleet zonder geldlade
en bonnenprinter.

Koppelen en uitbreiden

Meerdere kassa’s en vestigingen kunnen eenvoudig aan één systeem gekoppeld worden. Ook zijn er diverse uitbreidingen, zoals keukenschermen en klantdisplays.

Magneetkaart lezer

Betaalpassen, maar ook klantenkaarten of cadeaucheques kunt u snel uitlezen.

Toegangscontrole

Voor de museum-, leisure, wellness- en zwembadenbranche bieden wij diverse mogelijkheden van toegangscontrole aan. Denk hierbij aan tourniquets, sluisdeuren en zelfs slagbomen die aangestuurd kunnen worden door middel van kentekenherkenning. Zo kunt u het aantal mensen in uw bedrijf beheersen en heeft u gelijk geautomatiseerd controle op de toegangsbewijzen.

One stop shopping

Bij De Haan IT Nederland B.V. kunt u terecht voor zowel de software als de hardware voor uw wasstraat. Scanners, touchscreen kassa’s en bijvoorbeeld polsbandjes om snel in te loggen voor uw werknemers zijn mogelijk. Wij leveren alles compleet op, zodat u gelijk aan de slag kan!

Wereldwijd gemak

Vanaf elke locatie kunt u toegang krijgen tot uw gegevens, veilig en vertrouwd in dezelfde omgeving als u op kantoor gewend bent. Zo heeft u altijd direct inzicht in de actuele verkoopcijfers, inkomsten, reserveringen en alle rapportages.